„Addig kell a vasat ütni amíg meleg”

„Addig kell a vasat ütni amíg meleg”

„Addig kell a vasat ütni amíg meleg”

-

Elérhetőségek

Magic F+C Hungary Kft.Pályázatok

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztülA munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül”

 

PEM/01/004279/2022

 

A MAGIC F+C Kft. 7 538 832 Ft támogatást nyert a „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 70%-a volt.

 

Jelen projekt keretén belül az alábbi képzések megvalósításának költségét, továbbá a képzések időtartamára kieső bérköltséget számoljuk el 24 fő munkavállaló vonatkozásában:

  • Informatikai alapismeretek
  • Általános munkahelyi elsősegély
  • Motiválás
  • Csapatépítés

A képzések megvalósítása révén tevékenységünk szakmai színvonala jelentős mértékben emelkedni fog, hiszen alkalmazottjaink szakmai kompetenciái bővülnek az igénybe vételre kerülő képzési szolgáltatások révén.

A projekt várhatóan 2022.06.24-én kerül befejezésre.


Vissza az előző oldalra!